Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Musik, Fodbold, Byerne & Livet

YEAH OG YEAH OG Per B

FodboldPosted by Pede Thu, October 11, 2007 09:05:19
VI ELSKER BRØNDBY

Blog Image1-2 til Brøndby i Viborg første sejr på udebane siden april 2006, fortjent og spil der lover godt for resten af sæsonen, nu må der da endelig komme en forandring, den forandring vi har ventet og ventet og ventet på i SÅ lang tid.Allermest nede i den allerstørste sprotslige krise i klubbens historie, ukvalificerede ytringer om sponsor flugt og de håbløse i at tro en ny hovedsponsore efter Codan skulle kunne bliver bedre. Og hvad sker der så, manden som alle gerne vil hade og erklære for død´, borte og færdig hiver den største og mest lukrative trøje-sponsor aftale op af hatten. Per Bjerregaard - the real DON, tog atter kegler onsdag den 10. oktober 2007 :-) Unicef på maven der passer til BIFs profil - i følge den selv og KasiGroup til at betale det dobbelt af hvad Codan har betalt. Det er bare så strækt gået at det er svært ikke at komme i buksen :-)

  • Comments(0)//www.kastholm.com/#post31

Verdens bedste Michael

FodboldPosted by Pede Sat, June 30, 2007 00:29:52

Han har ikke forstand på dansk fodbold, i England må man tage hatten af for han har fuldt Man City i flere årtier, men udover det så er han vanvittig god at gå til koncert sammen med og i det hele tager verdens bedste ven. Undertegnede var superfotografen da årets billeder af den nye Man City hjemmebaneshirt skulle i kassen med Vesterbro som kulisse. Og det kom der billeder af meget høj klasse ud af, hvis altså jeg selv skal sige det.

  • Comments(1)//www.kastholm.com/#post14

Jylland for SATAN

FodboldPosted by Peter Tue, April 24, 2007 20:46:40
Blog ImageFor pokker nu gik det lige så godt og alt var lignet op til den første sejr på jysk grund i et år....og så 3-0 mod bundproppen fra Vejle. Hvor er fighterviljen og kampgejsten drenge, kan I så tage jer sammen.
  • Comments(0)//www.kastholm.com/#post2
Next »