Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Musik, Fodbold, Byerne & Livet

R.I.P. Robert & Lee

TankerPosted by Pede Mon, August 06, 2007 21:29:53

Det her liv er hvad der er givet os, derfor er det så pokkers vigtigt, at få gjort noget fornuftigt ud af det og få levet igennem, så det kan mærkes, at man har været her.

En del af benzinet til mit livs bål er som de fleste ved musik og derfor kan man blive lidt trist når tiden pludselig rinder ud for mennesker der har leveret gode musikalske oplevelser og minder, personer som man har været så heldige at veksle ord sammen med. Personer der har leveret bider til det soundtrack der altid følger mig rundt i livet.

Specielt trist er det selvfølgelig når man samtidig kan registrere at andre personer der gør værre ting for menneskeheden end at lave musik rask væk bliver 110 år gamle. Men når det gælder liver skal man ikke søge retfærdigheden for vi har den tid vi nu kan skrabe sammen på denne jord, hverken mere eller mindre. Så, som der står skrevet på jazzmusikkeren Thad Jones gravsten på Vestre Kirkegård : "Live Life This Day", et af de stærkeste eftermæler jeg har mødt på alle mine kirkegårdsvandringer rundt i denne verden.

Grunden til disse tanker er ikke et øjebliks dødsangst eller endnu værre livsangst, næ det er såmen bare at min og andres musik verden i denne sommer er blevet to meget markante personer mindre. Først begyndte juli med at guitaristen fra det norske band Madrugada, Rober Burås i en alder af bare 31 år forlod verden fra sin lejlighed i Oslo, en fantastisk guitarist og sangskriver der også slog sine egne folder i bluesprojektet My Midnight Creeps.

En noget ældre herre stillede så countrytræskoene i weekenden overthere i USA, nemlig den meget skæve og ekstremt specielle Lee Hazzelwood i en alder af 78 år. 78 eller 31 år begge sætter de sig spor i hovedet på os der lyttede og nød deres musikalske udfoldelser, hvis de er gået nogen steder hen er der godt nok kommet et par ekstra nuancer på den koncert der skal spilles i aften i de evig haller, men forhåbeligvis huskede du bare at leve dette ene liv - for andet har vi jo ikke sikkerhed for :-)

R.I.P. Robert og Lee......

  • Comments(0)//www.kastholm.com/#post18