Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Vesterbro Festival 2010

Musik LivePosted by Pede Sat, June 12, 2010 01:20:35
Så var der pludselig atter gået et år, tid til Vesterbro Festival igen. I år desværre ikke som aktiv og alene en enkelt dag med ørerene ude efter ny upcoming musik fra den danske scene, så altså ikke noget frivilligt arbejde i baren, andet end det frivillige der foregik på den rolig side af disken :-)

I lighed med sidste år forsøgte man at kalde Vesterbro Festivalen noget så intetsigende som Start Festivalen og endnu en gang inviterede man på bands, der ikke rigtig er alternative undergrund, som f.eks. Grand Avenue. Igen i år valgte jeg at bevæge mig uden om den slags for festivalen er for mig at se lavet for alt det vi ikke har kunnet høre andre steder :-). Igen i år syntes det tekniske niveau rimelig højt, der er mange dygtige drenge og piger der ude i den danske rock-jungle. Alt i alt en hyggelig aften med gode, dårlige, kedelige og vanvittige flotte oplevelser i et mix sammen med Jens og James.


Striving Vines var det første jeg lyttede til. Endnu et band fra Århus på den københavnsk stenbro. Dygtigt fremført og meget stilrent. Lige den type indierock der er på mode i denne sæson. Iørefaldende, lettere melankolsk og med en meget fin energi. Der skulle være et debut album ude lige nu, hvis det holder formen fra koncerten bør man nok gå i gang med at lede efter det ;-)

Little Yells Alot

Some Speak of The Future

4 Guys From The Future
åndsvagt bandnavn men den absolut bedste og mest spændende koncert denne råkolde juniaften i Den Brune Kødby

  • Comments(0)//www.kastholm.com/#post38