Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Uge 21s CD-indkøb

Musik skiverPosted by Pede Sat, May 26, 2007 03:04:37

Så kom der atter ny musik i samlingen, foråret og perioden lige før sommerferien er præget af en del udgivelser, så man kan hurtigt få købt sig fatiig i CDere, når det så samtidig er den tid af året hvor også koncertsalene får mange besøg, aj så bliver det både dyrt og travlt, at være indierocker. I denne uge er der blevet indkøbt. Fire CDere til det Kastholmske hjem:

Blog Image
Steve Wynn & the Miracle 3 : Live Tick
Koncertoptagelse fra sidste års europatour, Steve Wynn og han mirakler er fanget en novemberaften i det tyske, nærmere bestemt Gieslingen og spillestedet Rätche. Med sig har han Victor Jason på guitar, Linda Pitmon på trommer og deen meget langet basist hollænderen Eric Van Loo. Numrene er mest fra den seneste studie-CD Tick Tick Tick, men også hits som Amphetamine bliver givet for fuld skrue. Kvartetten er rockens arbejdsmænd og de gør det ualmindelig godt. De er tydeligt fanget en af de gyldne aftner hvor selskab og musik bare går op i højere enhed der ikke lader sig forklare med nok så mange ord, men som bare skal opleves, et imponerende samspil der er mellem de fire. Klart en CD for dem der gik glip af Wynn sidste besøg på hans favoritspillested Loppen, for vi der stod der er magien fra København blevet indfanget i det tyske, en af de bedste live-albums jeg nogensinde har sat på afspilleren - real rock n roll, der ikke laves meget bedre end hos Wynn.

Blog Image

The National : Boxer
Fjerde CD fra de vanvittige new yorkere hvor de fortsætter den fine stil med at skrive sange fra det menneskelige overdrev, det er historier om livet i den moderne storby tilsat det stænk melankoli, der nødvendigvis må være når man skal beskrive menenskeligerelationer.

Blog Image

Decorate Decorate : Normandie
Dansk debut fra København giver Decorate Decorate os endnu et bevis for at Joy Division ikke levede forgæves, det er meget flot lavet og man tror faktisk at de er fløjet direkte ud af Manchester, der er ikke meget dansk andedam over arrangementerne her. Det er de alternative label Target Records der står for udgivelsen så se at kom ned og køb den, så drengene kan få bare lidt ind på kontoen - de fortjener det.

Blog Image

Efterklang : Under Giants Trees
Meget anderledes dansk musik.

The Mission : God Is A Bullet
Dejlige musik fra Liverpool, Wayne har til og med lavet en sang om sensationen i Istanbull 2005, Draped In Red.

  • Comments(0)//www.kastholm.com/#post5