Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Uge 21s koncerter

Musik LivePosted by Pede Sat, May 26, 2007 13:45:04

Efter lidt stilstand er det nu atter muligt at finde mig rundt i byens koncertsale og i denne uge var der to af slagsen:

The Mission lørdag den 26. maj på Kulturbolaget, der er placeret i den storkøbenhavnske bydel Malmø.

Wayne Hussey er eneste originale medlem tilbage af besætningen fra 1980erne, men da han på mange måder har været synonym med bandet, så giver det fint mening, at han fortsat er på farten under navnet The Mission. Der var ikke meget mere end kvartfyldt på det alternative spillested Kulutrbolaget, KB, denne lørdag aften, hvor vi og nogle stykker mere fra den rigtige København i mangel af en Loppen-koncert, havde taget turen til Malmö. Trods det lave fremmøde, så gav Wayne den alt hvad den kunne tage på det der viste sig at være hans fødselsdag. Han nåede igennem alle The Missions store hits og blandede dem godt med numre fra deres senest udgivelse "God Is A Bullet ", numre der virkede fint live, det blev en rimelig aften på KB i selskab med den gothrockerende liverpool FC-fan Wayne Hussey, MEN tag til Københavns næste gang. Ikke fordi Malmø er slem, faktisk er KB et glimrende spillested, men oplandet til Malmö er bare ikke stort nok til at bære sådan en koncert og danskere rejser ikke lige så hyppigt over sundet efter noget som helst - hjemmefødninge hele banden - I know it sucks...men se at kom ned og købe God Is A Bullet for Wayne har faktisk gjort sit bedste album siden slut 80erne.

Jesse Malin ankom med band til Vesterbro søndag den 27. maj hvor Lille Vega blev rammen om årets pinsekoncert.

Aftenen efter var der tilgengæld helt anderledes gang i den i Lille Vega. Jesse Malin ankom denne gang til byen med band og det klædte ham og glædede os andre. En dejlig enkel og befriende rock n roll koncert blev serveret for os af den skønne skøre new yorker. Numrene blev blandt godt fra hans tre albums, der burde stå i ethvert rock-hjem, mest svedigt rockenden, men også helt nedbarberet smukt og bart som afslutningen Aftermath, hvor Jesse med sin akustiske guitar sagde tak for en fabelagtig i byens bedste spillested. Hvor Jesse iøvrigt efter at have set spillelisten for stedet havde besluttet sig for at give et Hold Steady covernummer (You Can Make Em Love You), der fulgtes med budskabet, gå i byen igen når de gæster Vega. Højdepunkter var der rigtig mange af, det er svært at nå dem alle, men salen og bandet toppede umiddelbart sammen på numrene "Wendy", "Prisoners of Paradise", "Almost Gown" og den sidste rest af pinsesøndag-energi vred Malin ud af os med "In The modern World" der var ophedningen til den smukke afslkutninge Aftermath. En af årets absolut bedste koncerter so far.

  • Comments(0)//www.kastholm.com/#post6