Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Uge 23s indkøb

Musik skiverPosted by Pede Tue, June 05, 2007 12:13:43

Ingen indkøb i uge 22, så en hel uge uden nyt på hylderne eller i Itunes kurven, det er ikke let. Teilgengæld så er uge 23s første indkøb fra netop Itunes, en fem numre lang , eller nærmere alt for kort, EP-udgivelse fra en af mine "myspace-venner".
Blog Image
July Fourth, albummet hedder Curtain of Stars, bandet er fra Chicargo, Ill, USA. Genren der udføres i et almindeligt højt niveau er en blanding mellem mellem progrssiv, power og indierock. Der kan høres Muse og Radiohead i skæringerne, hvor de tilsætter deres eget touch til genren. Det er rørende stemningsfyldte og melankolske numre, hvor forsangeren Davids stemme bliver et instrument i sig selv, krydret med en mur af elektrisk guitarspil, til tider meget støjende og til andre tider meget melodiøst akoustisk. July Fourth kan kunsten at sætte billeder i hovedet på lytteren og personligt er det en dejlig uge i Chicargo 2005 der bliver min indre film når jeg høre disse toner, der vel kan defineres som Buckley eller Eliott Smith tilsat progressiv rock...så storladent og alligevel så bart.

Kan varmt anbefales 5 numre til 40 kroner er jo et latterligt lille beløb, så det er svært at finde grunde til ikke at komme på Itunes i en fart, hvis man er til stemningsfyldt rockmusik, der kan andet end at underholde.

Endnu et Itunes indkøb er det blevet til, ind imellem kommer der nogle specielle optagelser, der alene udgives på Itunes og i listen af nye live-udgivelser er Cold War Kids der er fanget live i Soho med syv numre, indholdende nogle af hitsene fra debutten, We Used To Vacation; Saint John; God Make Up Your Mind og hittet over dem alle Hang Me Up To Dry. Som under koncerten i Lille Vega tidligere i dette forår er det slående at bandet bedst live, der er et drive og en galskab, så man ikke kan side stille mens de rocker derud af, således og med denne lille appetitvækker forud for Roskilde Festivalen.

  • Comments(0)//www.kastholm.com/#post7