Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Musik, Fodbold, Byerne & Livet

Way Up North Day 1

Musik LivePosted by Pede Sun, September 30, 2012 02:16:38
Way Up North er en to dages festival i Aalborg, den foregår på Studenterhuset og er udstillingsvinduet for bands og kunstnere, som endnu ikke har fået deres store gennembrud. Nogen har udgivet musik, men langt de fleste er ikke kommet så langt i karrieren endnu. Festivalen er ikke genrebestemt, der er nærmest alt fra almindelige pop-rock, over post-rock, støjrock, metal i flere afskygninger, hip hop, folk og punk.

I 2012 havde man besluttet sig for, at flytte festivalen fra sin normale placering i det sene forår til sidste weekend i september. Om det havde den store effekt skal jeg lade være usagt, jeg synes, at festivallen i år bag præg af studiestart, meget ungt publikum, der snakkede alt for meget under koncerterne som aftenerne gik frem. Det var opstødet fra den gamle mand, for generelt var det en rigtig god oplevelse, som vanligt, masser af god og spændende musik og modsat andre lignende fester fuldstændig fri for det alt for polerede.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.